Heen en weer naar plaats panne rijden.

De verplaatsingskosten van de technieker naar de plaats waar u in panne staat en terug, zijn mee inbegrepen in onze service. U zal hiervoor geen factuur ontvangen.

Bijstand ter plaatse.

Van pech tot een kleine tegenslag: bijstand ter plaatse dekt de kosten van kleine herstellingen tot € 150 incl. btw. Materiaalkosten van banden, accu’s en alle slijtageonderdelen zijn hiervan uitgesloten.

Sleepdienst.

Als uw auto niet ter plaatse kan worden hersteld, organiseren en betalen wij het slepen naar het dichtstbijzijnde Erkend Servicepunt Mercedes‑Benz, binnen een straal van 50 km vanaf de pechplaats.

Taxi/openbaar vervoer.

U beschikt over een mobiliteitsbudget tot maximum €75 incl. btw, per dossier. Zo kan u met een taxi of openbaar vervoer naar een hotel, station of luchthaven, of rechtstreeks naar huis.

Levering van uw auto.

Met Mobilo geniet u ook van een afleveringsdienst van uw auto in een straal van 50 km vanaf de werkplaats waar uw auto werd hersteld.

Vervangwagen.

Met een gratis vervangwagen voor maximaal drie werkdagen blijft u mobiel terwijl uw Mercedes‑Benz wordt hersteld.

Vliegtuig- of treinticket.

In plaats van u een vervangwagen aan te bieden, kunnen wij ook de kosten van uw reis, heen of terug, per vliegtuig of trein betalen, tot € 400 incl. btw, per persoon.

Overnachtingen en hotels.

Als het iets langer duurt voor uw wagen is hersteld, betalen wij gedurende maximaal drie dagen de overnachtingen tot €400 per persoon / per dossier.

Uw auto thuisbrengen.

Duurt de herstelling langer dan drie werkdagen, dan betalen wij de kosten om uw wagen naar uw gebruikelijk Erkend Servicepunt Mercedes‑Benz te vervoeren.

Bijstand na een ongeval of bij vandalisme.

Als u in het buitenland af te rekenen krijgt met een ongeval of vandalisme, helpen wij u met het organiseren van juridische bijstand of vertaling.